Webáruház használati feltételek

A vásárlás menete

1. Klikkeléssel válassza ki megvásárolni kívánt terméket és a „Hozzáadás a kosárhoz” gombra kattintva helyezze azt virtuális kosarába. Amennyiben több példányt is szeretne ugyanabból a kiadványból vásárolni, akkor a korsárnál található listában található számmezőbe írja be a kívánt darabszámot.

2. Folytassa tovább a böngészést a „Kiadványok” menüpontban és az előbbiekhez hasonlóan gyűjtse a kosarába a könyveket.

3. A kosara tartalmát és a vásárlás összegét folyamatosan láthatja a jobb felső sarokban. Ha esetleg módosítani szeretne rajta, azt bármikor megteheti. Törölni egy kiadványt úgy tud, hogy a számmezőben a darabszámot nullára állítja.

4. Ha sikerült kiválasztania az összes megvásárolni kívánt kiadványt, akkor szintén a „Kosár" alatt található  „Pénztár” gombra kattintva véglegesítheti a megrendelését.

5. Ezután kell megadnia személyes adatait (név, cím, telefon, e-mail), melyet a kézbesítéshez illetve a teljesítéshez szükséges esetleges kapcsolatfelvételhez fogunk használni. Itt van lehetősége arra is, hogy a postázási címtől eltérő számlázási címet adjon meg.

6. A személyes adatai kitöltése kattintson a „Folytatás” gombra. Ezután a rendszer összegzi a megrendelését és ha igényelt csomagküldést, akkor hozzászámítja a Magyarország területén egységesen 2320 Ft-os postaköltséget. Ha az adatokat rendben találta, kattintson a „Pénztár” gombra.

7. Ha a „Köszönjük! Megrendelésed beérkezett.” üzenetet látja megjelenni, akkor megrendelése sikeres volt, munkatársaink megkezdik a rendelés összeállítását. Ha esetleg a teljesítés közben bármi probléma lenne, akkor a megadott elérhetőségeken keresni fogják.


8. Ezt követően nincs más dolga, mint a csomagküldő kiszállítását várni, 2-5 munkanapon belül házhoz viszi Önnek a küldeményt. A küldemény felvételéről egy tájékoztató e-mailt is küld.

Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával! Reméljük elégedett lesz mind könyveinkkel, mind a csomagküldő szolgáltatásunkkal.

Amennyiben bármilyen problémája adódna vagy kérdése merülne fel a vásárlás során, örömmel állnak rendelkezésére munkatársaink az +361 308-7715-ös telefonszámon vagy weboldalunk „Kapcsolat” linkjén.


Jó olvasását kíván Önnek a Veritas Kiadó csapata!


Üzemeltető:

VERITAS KIADÓ, MÉDIAGYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ Kft. 
Cím: 1204 Budapest, Ady Endre utca 89.

 

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is a Harmat Kiadó boltjában (1113 Budapest, Karolina út 62.) munkanapokon 9:00 és 15:00 között. Ha ezt szeretné tenni, ebben az esetben a megrendelésnél kérjük válassza ki a „Személyes átvétel” opciót. Megrendelése után a megadott elérhetőségeken értesíteni fogjuk, hogy mikor veheti át a kiadványokat. Személyes átvételnél postaköltséget természetesen nem számítunk fel.

 

Fizetési feltételek

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor a futárnak kell fizetnie. A csomagban minden esetben megtalálja a megrendeléséhez tartozó számlát.


Szállítási feltételek Magyarország területén

Szállítási költség minden belföldi csomag esetén 2320 Ft.

Szállítási határidő 2-5 munkanap.

Megrendelését a GLS Futárszolgálat utánvétes formában teljesíti.


Szállítási feltételek határon túlra

Külföldi megrendelés esetén a szállítási költség egyedi mértékű. A külföldről rendelt könyvek értékét, a szállítási és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el megrendelését. Amint megrendelése beérkezik, munkatársunk előzetesen valamennyi költséget kiszámol (kiadványok és a csomagküldés díjait), és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt.

 

Sikertelen kézbesítés

Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a futár értesítést hagy, hogy mikor kísérli meg újra el a kiszállítást.

Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a futárszolgálat visszaszállítja a Kiadónak, de a szállítási költség továbbra is a vásárlót terheli.

 

Vásárlástól történő elállás

A Megrendelőnek jogában áll vásárlási szándékától elállni, a megrendelt kiadványok kézhez vételétől számított nyolc napon belül. Ez esetben a kiadványok árát visszafizetjük. A visszajuttatás költségei a Megrendelőt terhelik.

 

Garancia

Az áruházban szereplő kiadványok adatait a lehető legnagyobb gondossággal ellenőrizzük, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk.

A sérült, hibás kiadványokat visszacseréljük.

 

Adatkezelés

Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Gyakori Kérdések

Kérdés: Miért nem lehet minden könyvet a kosárba tenni?
Válasz: Vannak olyan könyvek, amiket régebben adtunk ki vagy esetleg pillanatnyilag nem kaphatók. Ezek egy része még előfordulhat, hogy könyvesboltokban fellelhető. Ilyenkor érdemes kollégáinknál vagy a mintaboltjainkban érdeklődni.

Kérdés: Akkor is 2320 Ft a szállítási költség, ha csak egy könyvet vásárolok és akkor is ha százat?
Válasz: Igen a díj egységes, ezért érdemes egyszerre több könyvet is vásárolni, akár másokkal összefogva, mert úgy kifizetődőbb.

Kérdés: Van-e lehetőség személyes átvételre?
Válasz: Igen, lásd használati feltételek személyes átvétel rész.

Kérdés: Mit tegyek, ha meggondoltam magam és mégsem szeretném a megrendelést átvenni?
Válasz: Minél hamarabb vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot. Amennyiben még nem küldtük el a rendelést, akkor tudjuk azt törölni. Amennyiben szállításra került a küldemény és nem veszi át, abban az esetben is a szállítási költséget a megrendelőnek ki kell fizetnie.

Kérdés: Mi a teendő, ha nem talál otthon a futár?
Válasz: Ilyenkor a futár értesítést hagy, hogy mikor kísérli meg újra a kézbesítést.

Kérdés: Lehet-e előre utalással fizetni?
Válasz: Magyarország területén nem, miután a 2320 Ft-os postaköltség tartalmazza a beszedési költséget is, azért nincs értelme előre utalással fizetni.

Kérdés: Lehet-e külföldről is rendelni?
Válasz: Igen, de ez esetben a „Kapcsolat” menüpontban szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot, hogy a pontos költségeket és feltételeket leegyeztessék.

Kosár